-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери зараз в моді для кухні

26.10.2021

Якщо ви хочете створити трендовий інтер'єр кухні, вибирайте модні шпалери. Їх дизайн відрізняється бездоганним смаком, красивими колірними рішеннями, креативністю та новизною естетики. Зовнішній вигляд таких шпалер прикрасить вашу кухню, наповнить її приміщення свіжістю і створить надихаючу атмосферу гармонії і стилю.

Прикладом модних і красивих настінних покриттів є шпалери для кухні з великим екзотичним листям з колекції New Spirit Schoner Wohnen II, створеної знаменитої німецької фабрикою Marburg. Доповнити шпалери з малюнком можна однотонними шпалерами, представленими в тій самій колекції. До речі, однотонки можна використовувати як самостійне інтер'єрне рішення. Їх трендова палітра буде виглядати дуже стильно і привабливо, і в той же час нейтрально, дозволяючи легко підібрати меблі і текстиль.

Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції New Spirit Schoner Wohnen II від торгової марки Marburg відрізняються не тільки виразним дизайном, але і високою якістю, що гарантується знаменитим європейським виробником. Купити шпалери New Spirit Schoner Wohnen II від Marburg ви можете в нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини