-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які вибрати шпалери в кухню

28.10.2021

Колекції шпалер Onyx від французького бренду Ugepa стане просто знахідкою для тих, хто хоче зробити гарний ремонт у своїй кухні. Модні оригінальні дизайни, приємна кольорова гама, практичність та відмінні експлуатаційні характеристики роблять ці шпалери ідеальним настінним покриттям для приміщення кухні.

У колекції шпалер Onyx від торгової марки Ugepa (Франція) ви знайдете те, що є модним і актуальним у наш час. Шпалери для кухні будуть виглядати дуже привабливо і повністю відповідати функціональному призначенню приміщення, оскільки вони мають гарну світлостійкість і міцність, вологостійкість і довговічність. Це означає, що шпалери зберігатимуть свій чудовий зовнішній вигляд протягом усього терміну експлуатації в умовах підвищеного функціонального навантаження та специфічного температурного режиму, які властиві приміщенню кухні.

Запрошуємо в наш каталог oboi.ua, в якому ви можете вибрати та купити чудові шпалери для кухні та інших приміщень вашого будинку. Ми завжди раді відповісти на ваші запитання.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини