-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сучасні шпалери в спальню купити

30.10.2021

Бажаєте купити шпалери для спальні? Ми покажемо вам найтрендовіші варіанти, красиві та якісні, з актуальними малюнками та кольоровими рішеннями. Ви побачите найкращі зразки настінних покриттів, які найкраще підійдуть для стін вашої спальні, прикрасять інтер'єр і зроблять його естетично досконалим та комфортним для сну та відпочинку.

Зверніть увагу на вінілові шпалери на флізеліновій основі Marburg Shades. Ця гарна колекція відрізняється спокійною красою та вигідною ціною. Ви легко оберете шпалери з малюнком і зможете підібрати до них однотонні шпалери-компаньйони. До того ж зробити це легко, не вдаючись до послуг консультантів. Вам допоможе сервіс вибору компаньйонів на сайті oboi.ua. За лічені хвилини ви знайдете найкращий варіант шпалер, що поєднуються з вашим вибором. Спробуйте та переконайтеся самі, як це зручно.

Сучасні шпалери в спальню не тільки гарні, а й відрізняються гарними експлуатаційними властивостями. Вони світлостійкі, стійкі до вологи, зносостійкі та повністю відповідають вимогам європейської сертифікації. А в інтернет-магазині oboi.ua ціна на них найвигідніша.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини