-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери до кабінету

01.11.2021

Як вибрати шпалери для кабінету? Ми рекомендуємо звернути увагу на трендові презентабельні шпалери нових колекцій провідних європейських виробників настінних покриттів. Шпалери для кабінету можуть бути будь-якого кольору та дизайну, головне щоб вони сприяли діловому настрою, підходили під заданий стиль інтер'єру і вам було комфортно в цій обстановці.

Наприклад, флізелінові шпалери з колекції французького виробника Casadeco, яка називається Five O Clock, можуть бути чудовим прикладом настінних покриттів для кабінету. Ви можете вибрати стримані шпалери благородного зеленого кольору або зелені шпалери з листям, менш офіційні, але не менш презентабельні. Темні шпалери з рослинним орнаментом, схожі на старовинну гобеленову тканину, створять респектабельну та солідну обстановку в кабінеті.

Шпалери для кабінету представлені в інтернет-магазині oboi.ua відрізняються високою якістю, що відповідає європейським стандартам. Вони дуже зносостійкі, довговічні, світлостійкі та практичні. Це по-справжньому сучасні покриття для стін, які облагородять стіни та допоможуть створити бездоганний інтер'єр.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини