-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери Марбург геометрія

02.11.2021

Для шанувальників бездоганних геометричних пропорцій, чітких ліній та графічних рішень знаменитий німецький бренд Marburg пропонує трендову колекцію шпалер, яка називається City Glam.

У колекції шпалер Marburg City Glam представлені вінілові шпалери на флізеліновій основі, які повністю відповідають сучасним уявленням про ідеальне настінне покриття. Вони відрізняються продуманим дизайном, красивою та модною кольоровою гамою, безпекою, зносостійкістю, світлостійкістю та оптимальною ціною. Таке поєднання дозволить вам зробити ідеальний ремонт у квартирі, що повністю відповідає вашому смаку та очікуванням.

На нашому сайті oboi.ua ви не тільки можете вибрати та купити шпалери дешево та вигідно, але й надихнутися дизайнерськими інтер'єрними рішеннями, в яких використовуються вибрані шпалери. Достатньо подивитись на фотографії, представлені на сайті. Бажаємо вам приємних покупок, відмінного ремонту та гарного настрою. Шпалери геометрія стануть ідеальним настінним покриттям для вашого будинку або офісу.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини