-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери зараз в моді для спальні?

18.11.2021

Мрієте красиво та стильно оформити спальню? Пропонуємо вам найкращі, сучасні, трендові шпалери. Сьогодні ми хочемо представити вам модні шпалери з чудової колекції від провідного бельгійського виробника Khroma, яка називається Zoom Mazurka.

Класика завжди актуальна. І настінні покриття в класичному стилі, як правило, входять до топ продажів шпалер. Одним із найкращих зразків модних шпалер у спальню по праву вважається дизайнерська колекція Zoom Mazurka від Khroma. Зверніть увагу на приємну кольорову гаму шпалер у модних відтінках бежевого та пісочного кольорів, яка наповнить приміщення комфортом та елегантним шиком.

Дизайн цих шпалер представляє класичну інтерпретацію рослинних мотивів, а сучасні матеріали та технології надають настінним покриттям трендовий вигляд та якість. Флізелінові шпалери з колекції Zoom Mazurka від Khroma через свою естетичність і практичність стануть чудовим рішенням для оформлення стін спальні. Купити ці чудові шпалери вигідно ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини