-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Німецькі шпалери для стін купити

20.11.2021

Бажаєте зробити якісний та модний ремонт? Вам достатньо купити німецькі шпалери від знаменитого бренду AS Creation. Кожна колекція цього виробника є унікальною сама по собі, а його ім'я є гарантією якості.

Шпалери з колекції Metropolitan Stories від торгової марки AS Creation відрізняються оригінальним дизайном. Ви можете купити шпалери зі стилізованим малюнком із концентрованих кіл, який нагадує дерев'яний зруб. У колекції представлені шпалери із геометричними візерунками. Приємна кольорова гама у світлих тонах забезпечить бездоганний зовнішній вигляд стін, оформлених цими шпалерами.

Німецькі шпалери від AS Creation мають відмінну світлостійкість, вони не вигорають і не жовтіють під впливом сонячного світла та штучного освітлення. Це універсальні шпалери, які можна використовувати в спальню, вітальню, передпокій, кухню, коридори. Купити шпалери від компанії AS Creation пропонує інтернет-магазин oboi.ua. У нас відмінний сервіс та вигідна ціна шпалер. Ласкаво просимо придбати шпалери для ремонту.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини