-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери зараз в тренді?

22.11.2021

Якщо ви вибираєте трендові шпалери, обов'язково зверніть увагу на красиву колекцію від всесвітньо відомого бренду Marburg (Німеччина), яка називається Shades. У ній представлені вінілові шпалери на флізеліновій основі з модними та сучасними дизайнами, які можуть бути використані для оформлення інтер'єрів вітальні, спальні, кухні, передпокою та інших приміщень вашого будинку чи квартири.

Шпалери з колекції Shades від торгової марки Marburg відрізняються високою європейською якістю. Це практичні, зносостійкі, довговічні шпалери з високою світлостійкістю. А це означає, що стіни ваших кімнат, оформлені цими настінними покриттями, радуватимуть чудовим зовнішнім виглядом довгі роки, не вимагаючи ремонту та заміни шпалер.

Абстрактні дизайни, виконані в трендових кольорах, зроблять інтер'єр виразним, привабливим для гостей та комфортним для повсякденного життя. Придбати шпалери з колекції Shades від торгової марки Marburg можна в інтернет-магазині oboi.ua. На сайті представлений широкий вибір гарних та якісних шпалер від провідних світових виробників.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини