-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Модні шпалери 2021 для вітальні

25.11.2021

Оновіть зовнішній вигляд вашої вітальні, для цього достатньо замінити старі настінні покриття модними та якісними шпалерами. Пропонуємо трендові шпалери, які стануть чудовим варіантом для оформлення інтер'єру вітальні.

Зверніть увагу на модні дизайни та кольорову гаму шпалер від італійського виробника Emiliana Parati із колекції Carrara, зараз це дуже актуальні тенденції, популярні у всьому світі.

У моді дизайни, що імітують текстурні поверхні, наприклад, штукатурку або фарбовані стіни. І все це ви знайдете у колекції Carrara від знаменитої торгової марки Emiliana Parati. Нові відтінки та поєднання кольорів створюють враження свіжості. Вони наповнять простір вітальні енергією та комфортом, радуючи вас, вашу родину та гостей. Купити шпалери для вітальні ви можете на нашому сайті oboi.com. На Вас чекає широкий асортимент якісних шпалер від провідних виробників настінних покриттів. Вибираючи шпалери, уважно вивчіть їх характеристики. Якщо у вас виникнуть питання, наші консультанти нададуть кваліфіковану інформаційну підтримку.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини