-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери з абстрактним малюнком

26.11.2021

Якщо ви хочете вибрати універсальні шпалери для будь-якої кімнати вашого будинку, придивіться до шпалер з абстрактним малюнком з колекції Shades від одного з найавторитетніших німецьких виробників компанії Marburg. Ці вінілові шпалери на флізеліновій основі забезпечать гарне та якісне покриття для стін вітальні, спальні, кухні, коридору, їдальні, холу, залу, передпокою. В кожному з цих приміщень шпалери з абстрактним малюнком виглядатимуть якнайкраще.

Нейтральний дизайн, приємна, і водночас, модна кольорова гама шпалер з колекції Shades від Marburg наповнить інтер'єр гармонією та затишком. Ваша квартира буде виглядати сучасно та свіжо, радуючи затишком та презентабельність вас та ваших близьких. При цьому варто наголосити, що німецькі шпалери користуються незмінно високим попитом завдяки їхній якості.

Вся продукція компанії Marburg проходить строгий контроль щодо відповідності стандартам. Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Shades від Marburg стануть чудовим вибором для вашого ремонту.

"




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини