-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Німецькі шпалери на флизелиновій основі

29.11.2021

Німецькі шпалери на флізеліновій основі стали синонімом якісного європейського ремонту. Вони виготовляються із сучасних матеріалів на високотехнологічному обладнанні та проходять перевірку якості на кожному етапі виробництва. Дизайн шпалер відрізняється естетичністю та художнім стилем. При цьому ціна на ці шпалери дуже демократична. Тому шпалери виробництва німецьких підприємств завжди користуються незмінно високим попитом.

Так, вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Botanica від компанії Marburg, є дуже популярними. Наприклад, шпалери з великим екзотичним листям виглядають дуже оригінально, і в той же час, створюють враження екологічності та єднання з природою. До них можна підібрати шпалери компаньйони з тієї ж колекції, що гармонують за кольором та стилем.

Шпалери на флізеліновій основі відрізняються чудовими споживчими властивостями, вони міцні, довговічні, зручні в поклейці, добре покривають стіни і надають їм доглянутого та акуратного вигляду. Купити шпалери з Німеччини ви можете на сайті oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини