-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

З чим комбінувати сірі шпалери?

30.11.2021

Сірі шпалери, безумовно, універсальні. Але однотонні стіни нейтрального кольору виглядають досить невиразно. Хочете, щоб ваш будинок був стильним, сучасним і комфортним? Сьогодні ми розповімо вам, як оформити інтер'єр відповідно до найактуальніших тенденцій.

Провідні дизайнери інтер'єрів рекомендують використовувати для оздоблення стін шпалери-компаньйони. Можна комбінувати шпалери різних кольорів, текстур та малюнків. Безпрограшним варіантом є комбінування однотонних шпалер та шпалер з виразним візерунком. Наприклад, трендово та естетично бездоганно виглядає поєднання сірих шпалер та шпалер з листям з колекції Zoom Goja від бельгійської компанії Khroma. Цікавий дизайн та приємна кольорова гама цих флізелінових шпалер дозволяє створювати унікальні інтер'єрні рішення у вітальні, спальні, кухні, коридорі, передпокої.

Найголовніше, що підібрати ідеальні шпалери-компаньйони ви можете самостійно легко та швидко завдяки автоматичному смарт-сервісу у нас на сайті oboi.ua. Всі шпалери ви можете купити онлайн за найвигіднішою ціною.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини