-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери сірі метрові купити

04.12.2021

Якщо ви шукаєте красиві та модні шпалери нейтральних відтінків, вам обов'язково треба подивитися колекцію шпалер Villa Lombardi від німецького топового бренду Marburg. Ці вінілові шпалери на флізеліновій основі з першого погляду справляють приголомшливе враження завдяки поєднанню витонченого дизайну та приємної колірної гами. Сучасна стильна елегантність колекції шпалер Villa Lombardi від Marburg нікого не залишає байдужим.

Зверніть увагу на унікальну особливість настінних покриттів цієї колекції. Ширина шпалер складає 106 см, що вдвічі більше за стандартні розміри. Метрові шпалери зручні тим, що забезпечують покриття стін із мінімальною кількістю стиків. Стіни, оформлені шпалерами метрової ширини, виглядають красиво та акуратно.

Поряд із шпалерами з малюнком, у колекції представлені метрові однотонні шпалери сірого кольору, які можна використовувати самостійно або як доповнення до шпалер з візерунком. Придбати метрові шпалери Villa Lombardi від Marburg (Німеччина) можна в нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини