-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як скомбінувати шпалери з квітами?

05.12.2021

Хочете внести різноманітність в інтер'єр своєї квартири? Використовуйте унікальні можливості, які пропонують провідні виробники настінних покриттів з Європи.

Над створенням шпалер працюють найкращі дизайнери, вкладаючи свій талант і креативність у розробку шпалер, до найдрібніших подробиць та нюансів продумуючи кожну деталь візерунка. Не дивно тому, що побачивши такі шпалери мимоволі виривається вигук захоплення, настільки вони красиві і вражаючі. Створюючи колекції шпалер, бренди задають моду в дизайні інтер'єру, пропонуючи можливості комбінувати шпалери та надаючи у своїх колекціях варіанти дизайнів, що поєднуються між собою.

І сьогодні ми хочемо представити вам чудові шпалери з колекції Essentials від бельгійської торгової марки Decoprint. У ній ви знайдете розкішні шпалери з квітами та унікальні шпалери з ніжно-рожевими фламінго, що танцюють серед екзотичної зелені. Ці дизайни приголомшливо прекрасні. А щоб ви могли скласти повне враження, як вони виглядають в реальності, ми розмістили фотографії дизайнерських інтер'єрів з цими шпалерами.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини