-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сірий колір – популярний в шпалерах

07.12.2021

Сірі шпалери завжди актуальні. Це універсальне та безпрограшне рішення для оформлення інтер'єру будь-якого приміщення в будинку, яке дозволить створити естетичну та комфортну обстановку у вітальні, спальні, кухні, передпокої. Сучасні шпалери сірого кольору відрізняються різноманітністю та оригінальністю дизайнів, серед яких кожен може вибрати шпалери на свій смак.

Сьогодні ми хочемо познайомити вас із трендовими сірими шпалерами з колекції, представленої французьким виробником Ugepa, яка називається Hexagone. У цій чудовій колекції ви знайдете найактуальніші дизайни, які підходять для оформлення будь-якої кімнати. Вінілові шпалери на паперовій основі з колекції Hexagone від Ugepa стануть найкращим варіантом оформлення стін у сірому кольорі.

Це якісні та красиві шпалери, які не вигоряють на сонячному світлі, не втрачають початкової яскравості фарб з часом, мають відмінні криючі властивості, забезпечуючи чудовий зовнішній вигляд стін. Купити шпалери можна на сайті oboi.ua. Ласкаво просимо до вигідних покупок для вашого ремонту!




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини