-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Вінілові шпалери на флізеліновій основі купити

10.12.2021

Бажаєте, щоб стіни вашої квартири виглядали бездоганно? Рекомендуємо звернути увагу на вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Carrara італійського бренду Emiliana Parati. Це гарні шпалери чудової якості, які нададуть стінам акуратного та привабливого вигляду. Виробник гарантує якість своєї продукції, забезпечуючи контроль на кожному етапі виробництва та залучаючи найкращих дизайнерів, технологів та інженерів до розробки кожної колекції.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі зроблять процес ремонту необтяжливим, а результат чудовим. Маючи приємну фактуру та привабливий зовнішній вигляд, ці настінні покриття будуть чудово виглядати у вітальні та спальні, на кухні та у передпокої. Вони перетворять інтер'єр, внесуть до нього відчуття свіжості та комфорту.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі дуже практичні. Вони мають відмінні експлуатаційні властивості, стійкі до впливу світла, при необхідності їх можна очищати вологою ганчірочкою. При цьому ціна на такі шпалери є дуже демократичною.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини