-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Рожеві шпалери для дівчинки

11.12.2021

Шукаєте шпалери для дівчинки? Красиві, практичні та безпечні шпалери для дітей та підлітків пропонує знаменитий німецький бренд Rasch у своїй чудовій колекції, яка називається Kids & Teens III. Це третє видання популярної серії шпалер у дитячу, в якій ви знайдете нові оригінальні та неймовірно привабливі дизайни та приємні колірні рішення, які обов'язково сподобаються молодшим членам сім'ї, а дорослих порадують не лише своєю красою, а й чудовими експлуатаційними властивостями.

Паперові шпалери Kids & Teens III від Rasch екологічні та безпечні, і це одна з їхніх головних переваг. Вони дозволяють стінам дихати, забезпечують мікроциркуляцію повітря та створюючи в дитячій кімнаті сприятливу для зростання та розвитку дитини атмосферу. Стильні та добрі дизайни не залишать нікого байдужими.

Купити шпалери для дитячої кімнати та кімнати підлітка можна в інтернет-магазині oboi.ua. У нас великий вибір і дуже демократичні ціни. Запрошуємо вас купити шпалери недорого онлайн. Це легко, швидко та дуже вигідно.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини