-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як скомбінувати шпалери в залі

12.12.2021

Як гармонійно скомбінувати шпалери при оформленні інтер'єру? Це питання відпаде саме собою, якщо ви прислухаєтеся до наших порад. Вибирайте шпалери із однієї колекції. Як правило, виробники розробляють серії шпалер, в які включені настінні покриття, що ідеально гармонують один з одним за кольором, візерунком, фактурою. Наприклад, шпалери-компаньйони ви знайдете у колекції ArtDeco, представленій німецьким брендом Marburg.

Ідеально поєднуються шпалери з малюнком та однотонні компаньйони, що збігаються за кольором з одним із тонів дизайну. Можна комбінувати шпалери одного візерунка в різних колірних рішеннях, зокрема контрастних. Також цікаво виглядають комбінації шпалер одного малюнка, виконаного у різному масштабі.

Безпомилково підібрати компаньйон одним кліком вам допоможе спеціальний сервіс на сайті oboi.ua. Достатньо вибрати шпалери, які вам подобаються і натиснути яскраву кнопку на екрані, і вам одразу покажуть ідеальні шпалери для комбінування, які ви можете відразу ж купити. Це просто і неймовірно зручно, переконайтесь самі!




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини