-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в коридор

13.12.2021

Бажаєте купити шпалери в коридор? Це просто, якщо ви скористаєтеся онлайн послугами нашого інтернет-магазину oboi.ua. Тут ви знайдете величезний вибір якісних та красивих шпалер від провідних світових виробників. Завдяки широкому асортименту, зручному інтерфейсу, простому та якісному сервісу та вигідним цінам oboi.ua є лідером українського ринку настінних покриттів.

Відмінні шпалери для коридору можна вибрати в колекції Beta від торгової марки Adawall (Туреччина). Продукція цього виробника широко відома та затребувана у всьому світі. Турецькі фабричні брендовані шпалери стануть ідеальним покриттям для стін коридору та передпокою. Вони відрізняються гарним зовнішнім виглядом та практичністю.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Beta від Adawall світлостійкі, зносостійкі, міцні та довговічні. Вони ідеально підійдуть для оформлення стін коридору. Ласкаво просимо за приємними та вигідними покупками для вашого ремонту. Вибрати та купити шпалери онлайн ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини