-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2849

Гарний, сучасний, комфортний інтер'єр кухні – мрія, яку легко втілити в реальність із прекрасними шпалерами з колекції Shades від німецького виробника Marburg.
Чи знаєте ви, який колір шпалер збільшує кімнату? Ми розкриємо секрет - шпалери світлих відтінків здатні зробити приміщення візуально просторішим. Прикладом таких шпалер можуть стати настінні покриття із колекції Ornament від відомого німецького бренду...
Назва колекції шпалер My Home My Spa від німецького бренду AS Creation говорить сама за себе. Ці шпалери створять у вашому будинку атмосферу комфорту та релаксу.
Правильно підібрані шпалери здатні візуально скоригувати розміри невеликого приміщення, створивши відчуття простору. Вдалі шпалери для маленької кімнати ви можете вибрати в колекції Botanica від німецької марки Marburg.
Бажаєте, щоб ваша спальня виглядала сучасно та привабливо? Пропонуємо до вашої уваги колекцію шпалер Octagon від торгової марки Adawall. Це красиві та модні шпалери в спальню, які прикрасять стіни та нададуть інтер'єру стильного вигляду.
Створіть естетичний та стильний інтер'єр, вибравши красиві шпалери для коридору. Пропонуємо до вашої уваги колекцію шпалер Preloved від голландського виробника BN.
Гармонія світлих відтінків. Шпалери з колекції Composition XL від відомого німецького виробника Rasch так і просять на стіну спальні. Подивіться, наскільки естетичний їхній дизайн.
Природна краса та екологічність. Шпалери з таким дизайном дуже добре підходять для оформлення стін кухні. Колекція шпалер Code Nature від німецького бренду Erismann повністю відповідає концепції здорового способу життя.
Подивіться, які гарні та модні шпалери для підлітків у нас є! Це нова колекція голландського виробника BN, яка має назву Smalltalk.
Блакитний колір гармонійний та свіжий, він заспокоює, сприяє розумовій активності та наповнює простір гарною енергією. Блакитні шпалери для дитячої кімнати - чудовий варіант, особливо якщо це шпалери з каталогу Smalltalk від голландського бренду BN.
Асортименти шпалер в інтернет-магазині oboi.ua по-справжньому вражає! На нашому сайті представлено 94,995 дизайнів у 2193 колекціях шпалер для стін! А загальна кількість рулонів на складах налічує понад 222 тисячі штук!
Оновіть шпалери в коридорі з новою колекцією New Walls 1.06 від німецького виробника AS Creation. З цими шпалерами ремонт коридору не завдасть клопоту, тому що це якісні та недорогі шпалери, які ви можете прямо зараз купити онлайн в інтернет-магазині...
Оригінальні та привабливі шпалери з колекції німецького виробника Erismann, яка називається Elle Decoration, створені спеціально для оформлення спальні.
Представляємо вам колекцію шпалер Atessa від Бельгійського виробника GranDeco. У ній ви знайдете метрові шпалери із сучасним дизайном, які ідеально підійдуть для оформлення передпокою у стилі лофт.
Ви вважаєте, що ремонт це складно? Наклеїти шпалери легко, і ми сьогодні розповімо як це зробити та які шпалери вибрати для того, щоб процес ремонту протікав швидко, а результат радував вас довгий час.
Пропонуємо колекцію Myriad від бельгійського бренду GranDeco. Це якісні шпалери європейського виробництва. Найкращий вибір для ґрунтовного ремонту. Шпалери GranDeco стали синонімом чудової якості, оскільки виробник гарантує високий рівень своєї...
Колекція шпалер для дітей Pretty Lili від французького бренду Caselio забезпечить якісний, безпечний та красивий ремонт у дитячій кімнаті. Це екологічні паперові шпалери від широко відомого європейського виробника. Ніжні відтінки, милі малюнки, ідеальна...
Хочете купити шпалери, але у вас немає часу на подорожі магазинами? Чи ви ще тільки придивляєтеся у різних варіантах настінних покриттів і не уявляєте, як організувати ремонт, щоб витратити мінімум зусиль та засобів? Пропонуємо оптимальний варіант –...
У колекції Loft II від німецького бренду Erismann ви знайдете найкращі коридорні шпалери для дому. Це виключно якісні настінні покриття за вигідною ціною. Придбати чудові німецькі шпалери для коридору ви можете вже зараз у нашому інтернет-магазині...
Шпалери для вітальні із чудової колекції від бельгійського виробника GranDeco, яка називається Atessa, виглядають свіжо та привабливо. Елегантні нейтральні візерунки, приємна універсальна кольорова гама та відмінна якість роблять ці настінні шпалери...

Всього: 2849



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю