-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2849

Вибираємо шпалери в коридор: цегла в сучасній інтерпретації як варіант декору стін стає одним із найпопулярніших трендів. Це демонструють провідні виробники настінних покриттів, випускаючи нові колекції шпалер з оригінальним малюнком під цеглу. І у...
Поклеїти шпалери самостійно – це не проблема, головне, щоб шпалери були якісні. Саме такі шпалери ви можете купити в інтернет-магазині oboi.ua. Ми пропонуємо широкий вибір шпалер від світових виробників за дуже вигідними для вас цінами.
Як оформити інтер'єр передпокою? Шпалери, дизайн яких відповідає вашому смаку та світовим трендам – ось відповідь на це питання. І такі шпалери ви можете купити в інтернет-магазині oboi.ua зараз.
У нашому інтернет-магазині oboi.ua представлений широкий асортимент шпалер на будь-який смак. Ми пропонуємо вам якісні шпалери від провідних світових виробників за найкращими цінами в Україні.
Стиль лофт актуальний і любимо багатьма за мінімалізм, сучасний та невимушений вигляд. Це стиль незалежності від стереотипів і надмірностей. Вітальня в стилі лофт - ідеальне місце для тих, хто прагне гармонії зовнішньої простоти та внутрішньої свободи.
Як вдало вибрати та купити шпалери без витрат часу, зусиль та фінансів? Безпрограшний варіант – онлайн покупка шпалер на сайті oboi.ua. Чим це зручно?
Вибираєте шпалери до передпокою? У нас для вас є дуже хороші варіанти гарних та якісних настінних покриттів від перевірених та популярних виробників Європи, а саме – колекція шпалер Nomad від бельгійського бренду GranDeco.
Увага, новинка! Пропонуємо вам ідеальні шпалери в зал.Це чудова колекція нових шпалер Preloved від голландського бренду BN. Трендові вінілові шпалери на флізеліновій основі освіжають інтер'єр та роблять його стильним та сучасним.
Шпалери на флізеліновій основі поклеїти самостійно легко, якщо ці шпалери придбані на нашому сайті. Ми пропонуємо продукцію провідних європейських виробників, які гарантують якість своєї продукції.
Думаєте, який вибрати дизайн шпалер в спальню? Не ламайте голову, у нашому каталозі ви одразу все побачите. В інтернет-магазині oboi.ua ви знайдете найпопулярніші та найкрасивіші шпалери для спальні від провідних європейських виробників. Це гарантована...
Шпалери в рулонах з колекції Elementum від бельгійської торгової марки GranDeco відрізняються оригінальними колірними рішеннями та трендовими дизайнами, що поєднують у собі універсальність та сучасний зовнішній вигляд.
Які вибрати шпалери в коридор? Пропонуємо до вашої уваги колекцію шпалер Vizantia від бельгійського виробника преміальних настінних покриттів GranDeco. Це гарні та якісні вінілові шпалери на флізеліновій основі метрової ширини з класичним дизайном у...
Бельгійська компанія GranDeco представляє чудову колекцію шпалер з надихаючою назвою Poeme. Це справжня поезія дизайну, в якій гармонійно поєднується гарний малюнок та приємна кольорова гама.
Метрові шпалери з вінілу на флізеліновій основі із колекції City Glam від німецького виробника Marburg – ідеальний варіант для оформлення сучасного інтер'єру вітальні.
Спеціальна ціна yf шпалери європейського виробництва. Бажаєте купити шпалери вигідно? Не пропустіть свій шанс купити шпалери зі знижкою. Зараз саме той момент, коли ви можете придбати чудові якісні шпалери дешево.
Ніжні та оригінальні рослинні мотиви шпалер з колекції Preloved від голландського бренду BN перетворять вашу спальню на оазис гармонії та затишку.
Шпалери під штукатурку – ідеальний варіант настінних покриттів, що підходить до оформлення будь-якого типу приміщень. Саме такі шпалери ви знайдете у колекції Patine від французької торгової марки Caselio.
Вибрати шпалери для вітальні може виявитися непростим завданням, але, коли ви заглянете в наш каталог, проблема буде вирішена. Тут ви знайдете практичне втілення будь-якої ідеї шпалер для вітальні.
Шпалери для спальні вибираються із побажанням створити затишну, приємну, гармонійну обстановку. Ідеальним варіантом стануть шпалери із колекції Clarence від виробника GranDeco.
Ідеальні шпалери! Саме так можна сказати про продукцію німецького бренду AS Creation. Переконайтеся в цьому на прикладі дивовижної колекції Attractive від цього виробника.

Всього: 2849



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю