-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2019

Всього: 351

Колекція шпалер Fame володіє філігранними орнаментами, елегантними флоральними мотивами і геометричніою графікою, шпалери переконують своєю вдалою комбінацією колірних нюансів пастельних і землістих тонів.
Обои из коллекции Limonta Historia рассматриваются под новым, утонченным и изысканным углом. Обои с гобеленом, а так же дамасские и жаккардовые фактуры девятнадцатого века адаптируются под современность.
Царствені і розкішні, так можна охарактеризувати шпалери Marburg Empire New, через їх німецької якості та дизайну.
Коллекция Milano имеет свой особый характер. Каждый год миланская ярмарка дизайна - главный источник вдохновения для дизайнеров и творческих людей со всего мира. Дизайнеры BN не исключение, по возвращению в Голландию они переводят все свои впечатления в...
Голландський виробник шпалер BN створив відмінну екзотичну колекцію On the Spot.
Выбрав для своего интерьера обои Trianon XII, вы выбираете мягкое мерцание, благородные формы и великолепие узоров. Эта коллекция обоев демонстрирует все чего достойно внимание королевских особ и тех кто ценит барокко. Кроме обоев цвета золота и серебра...
Колекція Erismann Loft II була створена для використання в інтер'єрах в стилі Loft, який особливо популярний зараз за свою стильність і простоту.
Структура легких в проклейке виниловых на флизелиновой основе обоев позволила создать потрясающее покрытие для стен с подлинной имитацией патины. Дизайнеры всего мира используют патину для покрытия поверхностей когда нужно придать весомости, глубины и...
Колекція Hamburg City Style здатна перетворити ваші стіни в ідеальну основу для сучасного інтер'єру.
Bukhara - это город, объявленный объектом Всемирного наследия, так как является архитектурным сокровищем. Именно он вдохновил на создание этой коллекции обоев.
Шпалери англійського виробництва Graham & Brown Simplicity завдяки своїй природній колірній палітрі ідеально підходять для використання на всіх чотирьох стінах.
Обои Marburg Platinum соединяют в себе несколько узоров от имеющих небрежный вид заплаток и до плетёного узора. Так же важной особенностью этой коллекции обоев является то что она объединяет в себе все цвета заката, в основу коллекции положены матовые и...
Шпалери з колекції Casadeco Natsu - це літні відтінки, нещодавно розквітнені квіти, традиційний друк гравюри і далекі туманні пейзажі.
Коллекция обоев для стен Van Gogh II, так же как и предыдущая коллекция обоев, посвящена творчеству великого художника Ван Гога. Яркие, местами грубые мазки, так натурально имитируют фрагменты полотен художника, еще более яркие, творческие,...
Лелека для України символ життя та процвітання, нова колекція італійського виробника Sirpi Altagamma Life дозволяє нам привнести в наші інтер'єри приголомшливі зображення птаха, що летить.
объединила в себе все самое уникальное в дизайне из нескольких городов, что бы дать Вам лучшее для дизайна стен. .
У шпалерах GranDeco Elena ви знайдете знімки міст, грайливі завитки рослин, а також класичні шпалери.
Філософія колекції шпалер Level One від бельгійського виробника GranDeco базується на тому, що будинок - це місце, відповідне до способу життя людей, що живуть в ньому і рівень перший який слід пройти власнику житла - це вибрати шпалери, які ідеально...
Різні класичні і квіткові візерунки з колекції AS Creation Melange не тільки прекрасно поєднуються з фоном, а й створюють красиву і затишну атмосферу в кожній кімнаті.
Колекція Boho Love від німецької фабрики шпалер AS Creation покликана створити атмосферний фон для творчих інтер'єрів в стилі бохо.

Всього: 351



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю