-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2858

Які вибрати шпалери в коридор? Пропонуємо до вашої уваги колекцію шпалер Vizantia від бельгійського виробника преміальних настінних покриттів GranDeco. Це гарні та якісні вінілові шпалери на флізеліновій основі метрової ширини з класичним дизайном у...
Бельгійська компанія GranDeco представляє чудову колекцію шпалер з надихаючою назвою Poeme. Це справжня поезія дизайну, в якій гармонійно поєднується гарний малюнок та приємна кольорова гама.
Метрові шпалери з вінілу на флізеліновій основі із колекції City Glam від німецького виробника Marburg – ідеальний варіант для оформлення сучасного інтер'єру вітальні.
Спеціальна ціна yf шпалери європейського виробництва. Бажаєте купити шпалери вигідно? Не пропустіть свій шанс купити шпалери зі знижкою. Зараз саме той момент, коли ви можете придбати чудові якісні шпалери дешево.
Ніжні та оригінальні рослинні мотиви шпалер з колекції Preloved від голландського бренду BN перетворять вашу спальню на оазис гармонії та затишку.
Шпалери під штукатурку – ідеальний варіант настінних покриттів, що підходить до оформлення будь-якого типу приміщень. Саме такі шпалери ви знайдете у колекції Patine від французької торгової марки Caselio.
Вибрати шпалери для вітальні може виявитися непростим завданням, але, коли ви заглянете в наш каталог, проблема буде вирішена. Тут ви знайдете практичне втілення будь-якої ідеї шпалер для вітальні.
Шпалери для спальні вибираються із побажанням створити затишну, приємну, гармонійну обстановку. Ідеальним варіантом стануть шпалери із колекції Clarence від виробника GranDeco.
Ідеальні шпалери! Саме так можна сказати про продукцію німецького бренду AS Creation. Переконайтеся в цьому на прикладі дивовижної колекції Attractive від цього виробника.
Шпалери з малюнком під цеглу поза конкуренцією. Такі настінні покриття завжди користуються просто шаленим попитом. Шпалери під цеглу підходять і для кухні, і для коридору, і для вітальні, і для студії.
Шукаєте якісні, красиві, модні шпалери за найвигіднішою ціною? Французькі шпалери від знаменитого бренду Lutece – саме те, що вам потрібно.
Шпалери в смужку з колекції Grounded від голландського виробника компанії BN порадують вас привабливим дизайном, високою якістю та вигідною ціною. Ці шпалери стануть чудовим рішенням для ремонту вашого будинку.
Іменна колекція Gianfranco Ferre Home від знаменитого італійського бренду Emiliana Parati представляє преміальні шпалери для створення висококласних інтер'єрів. З такими шпалерами ви почуватиметеся господарями життя.
Однотонные обои из коллекции Natte от французского производителя Caselio - универсальное и беспроигрышное решение для создания современных трендовых интерьеров. Это обои, в которых вы всегда уверены на сто процентов. Однотонные обои Natte от Caselio...
Сучасна колекція шпалер для стін Caselio Beton поєднує неординарність та інноваційність. Нічого зайвого – лише виразність кольору та фактурність дизайну.
Якщо ви шукаєте естетичні та стильні шпалери з квітами - не пройдіть повз розкішну колекцію Dorina від бельгійського виробника GranDeco. Ці шпалери створені для тих, хто цінує гарне життя.
Запашна свіжість прекрасного квітучого саду. Бельгійські шпалери з колекції Essentials від знаменитого бренду Decoprint наповнюють простір мальовничою естетикою, яка піднімає настрій та сповнює вас гармонією.
Як швидко та легко надати стінам акуратного вигляду? Метрові шпалери в смужку із колекції Dorina від знаменитого бельгійського бренду GranDeco – ідеальне рішення для ремонту вашої квартири.
Компанія Rasch – широко відомий німецький виробник настінних покриттів. Шпалери Rasch користуються незмінно високим попитом серед покупців усього світу завдяки високій якості, красивому зовнішньому вигляду та демократичному ціновому діапазону.
Якщо ви знаходитесь у пошуках красивих шпалер у дитячу кімнату, зверніть увагу на чудову колекцію шпалер від французького виробника Lutece, яка називається Sejours & Chambres. Sejours & Chambres від Lutece - це вінілові шпалери на флізеліновій основі з...

Всього: 2858



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю