-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2022

Всього: 330

Чарівні, безпосередні, симпатичні шпалери для дитячої ви знайдете в колекції Doodleedo від голландської компанії BN. Їхні малюнки не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих.
Класична італійська розкіш та багатство. Колекція шпалер Amuleto від торгової марки Emiliana Parati (Італія) пропонує оточити себе вишуканою красою.
Вибираєте шпалери для кухні студії? Відмінні варіанти ви можете знайти у новій колекції шпалер Geo Effect від бренду AS Creation (Німеччина).
Бажаєте зробити розкішний ремонт? Вінілові шпалери на флізеліновій основі Carrara 2 від знаменитого італійського бренду Emiliana Parati втілять вашу мрію в реальність.
Якщо ви вибираєте шпалери для кухні, пропонуємо звернути увагу на колекцію шпалер Metropolitan Stories II від одного з провідних німецьких брендів AS Creation.
Шпалери з колекції My Home My Spa виробництва компанії AS Creation (Німеччина) допоможуть вам створити красивий та модний інтер'єр кухні, надаючи широкі можливості комбінування шпалер.
Відмінний вибір для красивого сучасного ремонту – стильні та модні блакитні шпалери для стін. Купити такі шпалери ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua.
Шпалери з колекції Floralia виробництва компанії Marburg (Німеччина) дають прекрасну можливість не лише красиво та стильно оформити інтер'єр, а й зробити приміщення візуально вищим.
Сіро-блакитні шпалери в спальню з колекції Floralia від знаменитої компанії Marburg – ідеальне рішення для гармонійного та стильного інтер'єру.
Думаєте, які шпалери найкраще підходять для дитячої кімнати? Зверніть увагу на колекцію Rose&Nino від відомого французького бренду Casadeco.
Шукаєте сучасне інтер'єрне рішення для маленьких кімнат? Пропонуємо вашій увазі шпалери з 3d ефектом із колекції Geo Effect виробництва німецької компанії AS Creation.
Якщо ви хочете, щоб коридор здавався ширшим та просторішим, рекомендуємо обклеїти стіни шпалерами з колекції Code Nature від німецького бренду Erismann. Придивіться до них уважно.
Бельгійська компанія Khroma представляє модні шпалери для зали 2022 року. Колекція Habana від Khroma відкриє широкі можливості для красивого оформлення стін.
Різноманітність дизайнів шпалер у колекції Florentine XL від німецького виробника Rasch дозволяє створювати унікальні поєднання, які зроблять інтер'єр спальні унікальним та бездоганно стильним.
Виразний іспанський колорит цих шпалер підкорює з першого погляду. Якщо вам хочеться внести різноманітність в інтер'єр спальні, колекція Salsa від Rasch – саме те, що вам потрібно.
Якими мають бути шпалери на кухню? Який колір шпалер для кухні обрати? Німецький виробник Rasch представляє свою відповідь на ці питання у колекції шпалер Factory IV.
Гарний, сучасний, комфортний інтер'єр кухні – мрія, яку легко втілити в реальність із прекрасними шпалерами з колекції Shades від німецького виробника Marburg.
Чи знаєте ви, який колір шпалер збільшує кімнату? Ми розкриємо секрет - шпалери світлих відтінків здатні зробити приміщення візуально просторішим. Прикладом таких шпалер можуть стати настінні покриття із колекції Ornament від відомого німецького бренду...
Назва колекції шпалер My Home My Spa від німецького бренду AS Creation говорить сама за себе. Ці шпалери створять у вашому будинку атмосферу комфорту та релаксу.
Правильно підібрані шпалери здатні візуально скоригувати розміри невеликого приміщення, створивши відчуття простору. Вдалі шпалери для маленької кімнати ви можете вибрати в колекції Botanica від німецької марки Marburg.

Всього: 330



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю