-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новини


Всього: 2846

Шпалери для стін Minerals від англійського бренду Holden Decor - це колекція сучасного дизайну, що поєднує трендові принти з візерунками, натхненними мінералами і дорогоцінними металами.
Заворожуюче прекрасні варіації благородного мармуру, венеціанської штукатурки і класичних візерунків. Колекція італійських шпалер Carrara 2 від бренду Emiliana Parati прикрасить стіни і перетворить ваш будинок в розкішний палац.
Прекрасна колекція практичних і недорогих флізелінових шпалер Charleston від німецької компанії Hohenberger допоможе зробити хороший ремонт у вашій квартирі. Відмінні шпалери для спальні, вітальні, кухні, коридору та предпокою.
Преміальна якість і естетика високої моди. Ексклюзивна колекція шпалер Deluxe by GMK розроблена німецькою компанією Erismann спільно з відомим дизайнером Гвідо Марією Кречмером.
Шпалери з чудової колекції Natural Vibes від всесвітньо відомого німецького виробника настінних покриттів Marburg пропонують універсальні рішення для оформлення сучасного інтер'єру.
Калейдоскоп яскравих образів і чудових дизайнів. Вражаюча, виразна колекція шпалер Kaleidoscope від знаменитої торгової марки Holden Decor перетворить ваш будинок в прекрасний оазис стилю і комфорту.
Розкіш текстур і декорів, елегантна колірна гамма. Прекрасна колекція від провідного європейського виробника Holden Decor під назвою Alocasia дає можливість оформити стіни вашого будинку стильно, красиво і сучасно.
Текстурны ефекти, графічна геометрія, однотонні рослинні візерунки. Трендова колекція шпалер під назвою Bakau від бренду Holden Decor уособлює елегантну розкіш сучасного стилю.
Designer Resource Textures Volume 2 від торгової марки Holden Decor - це чудова колекція красивих фактурних вінілових шпалер з елегантним однотонним, середнім або дрібним орнаментом.
Мальовничі флізелынові шпалери з трендової колекції Utopia від виробника Holden Decor привертають увагу розкішними дизайнами з фактурним принтом. Ідеальні шпалери для неповторних інтер'єрів.
Натхненна східним стилем колекція Oriental Sense відображає останні тенденції моди і оформлення інтер'єрів. Зокрема, в колекції представлені шпалери з великими квітам, смугами та графічними орнаментами.
Подаруйте дітям радість. Паперові шпалери з колекції Over the Rainbow від бельгійського виробника Holden Decor прикрасять стіни дитячої кімнати, наповнять інтер'єр гармонією і відмінним настроєм.
Колекція італійських флізелінових шпалер Pint від бренду Camarasa запрошує в прекрасний світ фантазій і пригод. Індіанська тематика, космос, африканські звірі - симпатичні і пустотливі декори наповнять кімнату атмосферою щастя.
Чарівна колекція шпалер Fantasia від англійського бренду Arthouse включає в себе дизайни з єдинорогами, метеликами, жуками і великомасштабні квіткові композиції, які ідеально підходять для надання унікального акценту будь-якому приміщенню.
Чудова колекція шпалер New Orleans від знаменитого німецького бренду AS Creation представлена безліччю яскравих квіткових мотивів і однотонних полотен. Відчуйте неповторний колорит цієї колекції.
Якщо ви давно мрієте перетворити свій будинок в світ гламурного комфорту, ви знайшли саме те, що вам потрібно! Німецькі флізелінові шпалери преміум-класу з нової колекції Fleece Royal від компанії AS Creation створені для вас.
Колекція Elegance 5 від AS Creation запрошує вас креативно комбінувати вишуканий графічний дизайн і сучасні інтерпретації природних тем, а також мотиви необароко.
Веселі танцюючі фламінго, орнаменти з квітами. Легка життєрадісність німецьких шпалер з коллекци Cozz від компанії AS Creation перетворить ваш будинок в оазис радості і затишку. Те, про що ви мріяли!
Ніжні кольори крил голубки, доповнені виразними відтінками гірчичного, бордового, бірюзового, фіолетового. Графічні квіткові орнаменти, вертикальні візерункові смуги. Це колекція німецьких шпалер Paloma від AS Creation.
Прості, але дуже витончені і стильні візерунки в поєднанні з чудовою кольоровою гамою шпалер Esprit 11 від німецького виробника настінних покриттів AS Creation в приміщенні виглядають неймовірно ефектно.

Всього: 2846



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю