-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2021

Всього: 359

Шпалери сірого кольору - безпрограшний варіант оформлення стін. Це довговічний тренд дизайну інтер'єру, в якому поєднується естетика і практичність. Універсальні сірі шпалери підійдуть для оформлення приміщень будинку і офісу в будь-якому стилі.
Рожевий - трендовий колір інтер'єрного дизайну. І це підтверджують провідні виробники настінних покриттів, доповнюючи свої нові колекції красивими шпалерами в рожевих тонах.
До основних переваг, що мають шпалери метрової ширини, відноситься зменшення кількість стиків, і, як наслідок, мінімізація часу на підгонку візерунка, зниження кількості відходів при цьому, підвищення привабливості та акуратність зовнішнього вигляду стін.
Натуральний вигляд цегляної стіни забезпечать шпалери з колекції Imagine від німецької торгової марки Marburg, які надзвичайно реалістично відтворюють ефект цегляної кладки. Шпалери з таким дизайном стануть ідеальним рішенням для інтер'єрів у стилі...
Які шпалери купити на кухню, щоб і інтер'єр прикрасити, і ремонт якісний зробити? Виберіть для кухні однотонні шпалери з колекції Dune від компанії Marburg, і точно не помилитеся. Такі шпалери підійдуть до будь-якого стилю інтер'єру, додадуть стінам...
Романтична і розкішна, дуже сучасна дизайнерська колекція шпалер Karin Sajo Paris від бренду GranDeco оточить вас вишуканою красою і ефектними текстурами. Наповніть свій будинок модними кольорами і візерунками.
Як щодо того, щоб прикрасити стіни вашої спальні шпалерами з тривимірною графікою? Не бійтеся експериментів, будьте сміливішими, адже ці шпалери від провідного європейського виробника GranDeco. А це означає, що ви точно не помилитеся у своєму виборі.
Відкрийте для себе барвистий світ модних дизайнів. Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Inspiration Wall від виробника GranDeco надихають на створення власних інтер'єрних рішень.
Вінілові шпалери на флизелиновій основі, що ретельно відтворюють візерунки дорогих тканин, декоративних покриттів і натуральних матеріалів - тренд, який не залишить байдужим цінителів розкішних інтер'єрів.
Піщані дюни, що тягнуться до горизонту, пінні хвилі океанського прибою, мальовнича суворість степу і величність гірських хребтів. Розширити межі присутності, оточити себе пейзажами мрії - таку чудову можливість подарують вам фотошпалери Dune від...
Ідеальні інтер'єри означають не тільки візуальну привабливість і стилістичну досконалість. Перш за все, вони є оформленням життєвого простору, в якому нам має бути комфортно і спокійно. З цієї точки зору вагомим фактором є якість настінних покриттів.
Представляємо вам супертренд оформлення інтер'єру - нереально стильні і модні флызелыновы шпалери з оригінальним тривимірним дизайном від бельгійської компанії Decoprint. Колекція Diamon надихає і запрошує вас в подорож в приголомшливий світ оптичної...
Світлі шпалери для спальні дарують додаткове відчуття простору. Це ідеальний спосіб візуально збільшити приміщення, додати в кімнату більше світла. Шпалери світлого кольору входять в багато колекції, представлені світовими виробниками настінних покриттів.
Трендовая інтерпретація скандинавського стилю хюгге. Представляємо нові вінілові шпалери на паперовій основі з колекції Geo Nordic від всесвітньо відомого німецького бренду AS Creation.
Нові красиві і стильні шпалери для дітей дають волю уяві та ідеально підходять оформлення для будь-якого дитячого простору. Шпалери для дитячої принесуть радість і малюкам, і підліткам, і дорослим.
Відкриті ділянки цегляної стіни є характерним атрибутом стилю лофт і одним з популярних елементів дизайну сучасного інтер'єру. Для створення такого ефекту зовсім необов'язково знімати штукатурку до цегли. Існує більш простий, естетичний і практичний...
Які шпалери зараз в тренді? У пошуках нових ідей і якісних матеріалів для оформлення стін вашого будинку рекомендуємо звернути увагу на модні рослинні і геометричні дизайни, представлені провідними світовими виробниками настінних покриттів.
Шпалери з тривимірним геометричним дизайном з колекції Inspiration Wall від GranDeco наповнять інтер'єр об'ємом, розширять межі простору кімнати. 3D шпалери з графічним декором - відмінний варіант для акцентних стін.
Як вибрати шпалери в коридор? Легко, якщо це шпалери з колекції Fashion for Walls 1,06 від провідного виробника настінних покриттів, німецької компанії Erismann.

Всього: 359



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю